Wow, tak sangka makeup saya maintain flawless dari pagi sampai petang!

... tak perlu habiskan masa untuk touch up muka lagi! Makeup tak cair, wajah tak berminyak atau bertompok-tompok walaupun cuaca panas ...

Magés

Dilema Wanita Yang Selalu Makeup..

Makeup tidak tahan lama, wajah berminyak dan wajah kusam.

Saya Ezrin Aziz, seorang wanita yang bekerja di sebuah bank terkemuka tanah air. Saya bekerja di bahagian 'front desk' yang sentiasa perlu berhadapan dengan ramai orang setiap hari. Jadi saya perlu tampil anggun dan berkeyakinan setiap masa. Bayangkan, kalau tak senyum sikit pun, sudah ada orang buat laporan kepada pihak pengurusan.

Mahu tak mahu, saya memang perlu makeup untuk pergi bekerja setiap hari. Atau paling tidak, kena ada bedak sikit supaya wajah naik seri. Pagi-pagi saya sudah makeup, touch up wajah dengan kombinasi beberapa produk kosmetik.

Tapi.. tak sempat nak tengah hari, makeup sudah cair, wajah mula berminyak dan nampak berkilat. Kemudian pori pada wajah pun mula nampak jelas dengan mata kasar. Tension!

Kawan-kawan cakap, kena tukar kepada kosmetik berjenama dan mahal harganya, baru masalah tersebut boleh diatasi. Apa lagi, saya pun pergi shopping produk kosmetik yang berjenama, habis beribu ringgit. Kecewa! Tetap tak ada perubahan.. hasilnya tetap sama..

Malah tak boleh nak aktif sikit, angkat file berat-berat ke, kemas meja kerja, naik tangga dan sebagainya, wajah akan bermasalah. Waktu lunch, makan makanan pedas pun wajah jadi berpeluh, berminyak & makeup cair!

Makeup Cepat Cair

Bila masuk tengah hari, makeup mula cair dan bertompok-tompok. Habis rosak, tensionnya!

Makeup Tak Sekata

Makeup nampak tak lawa, tak seimbang walaupun dah guna barangan berjenama. Kecewa!

Wajah Berminyak

Tak boleh panas sikit, wajah mudah berminyak dan nampak berkilat. Rendah diri rasanya.

Pori Membesar

Sangat risau apabila liang pori di wajah sudah mula nampak dengan mata kasar. Tolong!


Mula Mencuba 'Makeup Primer'..

Produk yang mampu buat makeup tahan lama & wajah tak berminyak..

Sehinggalah pada satu hari, saya minum petang dengan seorang rakan lama saya, yang merupakan seorang 'Head of research & development' di sebuah syarikat kosmetik terkenal Malaysia. Beliau berkongsi dengan saya satu formulasi organik terbaru dari Switzerland yang diperolehinya, iaitu 'makeup primer'.

Makeup primer? Terus saya bertanyakan apa kegunaan 'makeup primer' ni? Tak pernah dengar pun.. Sambil tersenyum, rakan saya terus membuka mulut..

"Secara mudah.. makeup primer ni Rin.. dikenali juga sebagai makeup based. Ia digunakan sebagai satu layer sebelum apply foundation ataupun makeup. Secara langsung, makeup tu akan jadi tahan lama, flawless & matte sepanjang hari."

"Wow, ini menarik!" detik hati saya.

Terus saya minta satu sample untuk saya sendiri mencubanya. Selang beberapa hari, beliau telah siapkan satu sample dan berikan kepada saya. Tanpa berlengah lagi, terus mencuba pada esok harinya.

Alangkah terkejutnya saya, detik demi detik, jam demi jam, minit demi minit berlalu.. tiba waktu lunch.. makeup saya masih maintain dan wajah terasa fresh. Tak ada sedikit pun minyak pada wajah!

Wanita Selalu Makeup Perlukan Produk Ni..

Kerana terlalu gembira, saya telah bercerita mengenai 'makeup primer' ini kepada rakan-rakan pejabat, mereka juga teringin mencubanya. Jadi, saya terpaksa meminta lagi sample dari rakan saya tersebut.

Alhamdulillah, 100% daripada mereka sangat merasai perubahan yang sama dan mula menyukai 'makeup primer' ini. Maka saya telah bekerjasama dengan rakan saya tersebut untuk komersialkan formulasi ini kepada lebih ramai wanita di luar sana!


Memperkenalkan Magés Instant Pore Minimizer

Digunakan sebagai alas sebelum mengenakan makeup atau bedak pada wajah.

Magés Instant Pore Minimizer

Ini adalah salah satu revolusi produk penjagaan kulit yang menggabungkan teknologik kosmetik terkini dengan keunikkan ekstrak tumbuhan Swiss Alpine Willowherb dari Switzerland.

Ia dicipta khas sebagai alas wajah untuk membuatkan makeup atau bedak kekal lebih lama, menyerap minyak dan mengecilkan saiz pori. Sekaligus akan membuatkan kulit wajah anda menjadi lebih segar, matte dan sempurna. Selamat untuk digunakan dan terbukti secara klinikal.

Selamat Digunakan

Bebas dari bahan kimia merbahaya seperti Petroleum, Paraben, Silicone, Steroid, PEG dan sebagainya.

Formulasi Baru!

Bahan Utama Yang Digunakan

Alpine Willowherb adalah spesis tumbuhan unik yang hanya boleh ditemui di pergunungan Switzerland dengan ketinggian 1000 meter ke atas. Ia tumbuh bersama timbunan batu yang dikenali sebagai 'moraine'.

Di dalam dunia kosmetik, melalui beberapa kajian klinikal, tumbuhan ini telah diiktiraf sebagai satu tumbuhan yang mampu mengawal penghasilan minyak dan saiz pori.

- Clarin Research & Development


Video Cara Penggunaan Magés

Cara paling mudah & berkesan untuk memiliki wajah sempurna.


7 Fakta Magés Yang Anda Perlu Tahu

Produk yang dihasilkan melalui kajian mendalam khusus untuk wajah anda.

Tahan Lama

Kesan dapat dilihat sepantas 10 minit dan makeup mampu bertahan sehingga 7-8 jam.

Bebas Minyak

Tekstur water-based yang ringan dan tidak berminyak. Wajah tidak terbeban.

Merawat Wajah

Formulasi yang mampu mengawal minyak dan mengecilkan pori pada jangka masa panjang.

Selamat Digunakan

Menggunakan bahan semulajadi. Bebas petroleum, bebas paraben, bebas silicone & PEG.

Teknologi Swiss

Produk ini menggunakan bahan mentah yang berkualiti tinggi dari pergunungan Switzerland.

Terbukti Secara Klinikal

Terdapat kajian klinikal terhadap formulasi dan bahan aktif yang digunakan. Bukan self-claimed.


7 Cara Magés Mencantikkan Wajah Anda

Teknologi kosmetik Switzerland yang menjanjikan pelbagai kelebihan.

#1 - Makeup anda tahan lama

Magés adalah 'water-based' yang akan mencengkam struktur makeup atau bedak dengan baik. Struktur makeup atau bedak yang kemas akan kekal lebih lama. Water-based lebih ringan dan tidak membebankan wajah.

#2 - Membuatkan makeup lebih sekata

Apabila menggunakan Magés sebagai alas, ia akan memudahkan proses untuk anda meratakan makeup atau bedak ke seluruh wajah. Ia juga akan menaikkan seri wajah. Hasilnya wajah anda akan kelihatan lebih sekata.

#3 - Wajah anda lebih matte

Oenothein B dan flavonoids di dalam Swiss Alphine Willowherb bertindak seperti span untuk menyerap lebihan minyak dan juga peluh pada wajah anda. Sekaligus akan membuatkan wajah anda kelihatan matte.

#4 - Mengecilkan saiz pori anda

Selain tindakbalas ekstrak bunga Swiss Alphine Willowherb menyerap lebihan minyak, ia juga merawat kalenjar minyak pada wajah akan membantu mengecilkan saiz pori anda sepantas 10 minit.

#5 - Membendung masalah wajah anda

Bahan aktif yang digunakan mampu menyerap dan mengawal kelenjar minyak dari mengeluarkan minyak secara berlebihan, maka segala masalah lain seperti jerawat, bintik hitam dan putih dapat dielakkan.

#6 - Merawat wajah anda

Ia bukan seperti makeup primer biasa yang sekadar memberi kesan segera, Magés diformulasi untuk merawat wajah anda secara jangka masa panjang. Ia mampu mengawal minyak pada wajah dan mengecilkan saiz pori wajah anda.

#7 - Bertindak Seperti Instagram Filter

Magés akan membuatkan makeup wajah anda sekata, flawless dan matte sepanjang masa. Jadi tidak perlu lagi risau untuk touch-up sana sini apabila ingin bergambar kerana wajah anda kelihatan sempurna seolah-olah telah menggunakan Instagram Filter. Nak Selfie? Tiada masalah. On!

Ramai Sudah Merasai Perubahan Wajah

Pengguna sangat menyukai Magés sepertimana mereka suka untuk kelihatan cantik.

Magés Berjaya Mencantikkan Wajah Mereka

91% wanita yang telah mencuba memiliki wajah yang fresh, flawless & matte.

Nur Saffawati, Pembantu Eksekutif

Memang best! Memang terus dapat instant result dari wajah tengah berminyak terus rasa lembut dan fresh. Memang seriously best produk ni. Nanti nak promote dekat kawan-kawan dan officemate.

Nazatul Azalin, Usahawan

Bendalir ajaib! Sapu sahaja Magés kat muka terus tak berminyak dan rasa fresh gila! Makeup maintain.. Confident jer rasa.. Sesuai untuk orang aktif macam saya.

Nisya, Pelajar UPSI

Selepas pakai Magés saya perasan tona kulit jadi sekata, make up tahan lama dan muka tak berminyak. Sebelum ni separuh hari dah berminyak!

Eyra Hazali, Pelakon

It's really good! Makeup Eyra tahan lama. Tak hilang-hilang lagi ni. Primer from Magés really helps you! What are you waiting for? Get it!

Yatt Hamzah, Pelakon & Pengacara

Magés banyak memudahkan kerja saya sebagai orang seni. Sekarang makeup lebih tahan lama di dalam apa sahaja majlis, tak perlu touch up lagi.

Hans, Makeup Artis

I tak pernah jumpa lagi makeup primer keluaran tempatan ni. Tekstur ringan dan wangi, bila guna untuk customer terus wajah diaorang nampak matte. Makeup tahan lama!


Masih Tak Percaya? Lihat Screenshot Pula..

99% pengguna memberikan maklumbalas positif terhadap Magés.


Transformasi Wajah Dalam Sekelip Mata

Lihat bagaimana Magés mampu membuatkan wajah anda lebih cantik.

Sebelum

Lihat wajah kelihatan kusam, berminyak & pori jelas kelihatan.

Semasa

Gunakan Magés untuk mengawal minyak & mudahkan makeup.

Selepas

Makeup tahan lama, matte & fresh. Tak perlu touch up lagi!

Berapakah Harga Magés Instant Pore Minimizer?

Produk berkualiti antarabangsa dengan teknologi kosmetik terkini dari Swiss.

Formulasi Baru!

Malaysia

RM100.00

Brunei & Singapura

BS$35.00

Negara-negara Lain

$25.00

Promosi.. RM79 Seunit Atau RM99 Dua Unit!

Tawaran terhad agar lebih ramai mampu untuk memiliki Magés.

Tahniah dan terima kasih kerana membaca sampai ke bahagian ini. Itu tandanya anda berminat untuk dapatkan produk ini. Sekarang saya ada beberapa tawaran istimewa untuk anda.


#1 - Jimat RM100 untuk rakyat Malaysia

Magés masih baru di dalam pasaran Malaysia, jadi saya ingin berikan harga istimewa buat rakyat Malaysia iaitu RM79 seunit atau RM99 dua unit. Anda jimat sehingga RM100! Tapi tawaran ini boleh tamat bila-bila masa.

#2 - Percuma penghantaran Pos Laju

Bukan itu sahaja, saya akan hantarkan produk ini secara percuma menggunakan Pos Laju ke seluruh Malaysia. Kira-kira anda jimat lagi sekitar RM9 bagi Semenanjung atau RM12 bagi Sabah Sarawak. Dijamin sampai esok.

#3 - Percuma konsultasi penggunaan

Saya juga tawarkan khidmat konsultasi cara-cara penggunaan Magés untuk mendapat kesan yang optimum kepada anda. Saya masih bersama anda walaupun selepas belian. Tidak ternilai!


RM100.00 / RM200.00

RM79 / RM99 sahaja

Harga Istimewa, Lebih Penjimatan

Tawaran terhad agar lebih ramai mampu untuk mencuba Magés.

1 unit

RM79.00

+ Jimat RM20

+ Penghantaran Pos Laju

+ Konsultasi penggunaan

+ 1 botol (15 ml)

Pilihan Berbaloi

2 unit

RM99.00

+ Jimat RM100

+ Penghantaran Pos Laju

+ Konsultasi penggunaan

+ 1 botol (15 ml) x 2

Siapa Yang Perlu Dapatkan Magés?

Hampir semua wanita perlu gunakan Magés di dalam aktiviti harian.

Mereka Yang Selalu Berhadapan Orang

Jika anda bekerja di bahagian 'front line' seperti nurse, guru, ejen insuran dan sebagainya, maka anda perlu sentiasa berhadapan dengan orang. Jadi wajah anda perlu sentiasa kemas, cantik dan flawless sepanjang hari. Makeup yang cair dan wajah berminyak akan membuatkan hari anda suram dan tidak meyakinkan. Apabila asyik nak kena touch up wajah, leceh!

Ada Majlis Penting

Apabila anda ada majlis penting yang perlu dihadiri seperti kahwin, temuduga, makan malam dan sebagainya, maka penampilan wajah anda perlu kemas, cantik dan flawless. Ini kerana anda menjadi tumpuan ramai dan berhadapan ramai orang sepanjang majlis tersebut berlangsung. Takkan nak jumpa orang-orang terdekat dengan wajah suram kan?

Terlibat Dengan Aktiviti Luar

Sebagai wanita, kita selalu juga terlibat dengan aktiviti luar yang perlu berada di suasana yang agak panas. Jadi makeup atau bedak kita akan cepat cair dan wajah jadi berminyak. Contohnya keluar lunch di food court, buka booth di luar ataupun pergi pasar! Walaupun lakukan aktiviti luar, anda masih boleh tampil dengan wajah yang cantik & flawless!

Hari Raya!

Hari raya semestinya setiap wanita ingin tampil sempurna dari segenap aspek. Tapi sayang ramai yang kecundang pada hari raya pertama lagi. Baru pergi raya 3-4 buah rumah, makeup mula cair, wajah berminyak & pori jelas kelihatan. Jadi makeup tahan lama & flawless adalah satu keperluan. Apatah lagi 'open house' berlangsung sepanjang bulan tersebut!

Nak Pergi Travel

Kalau anda nak pergi travel, pastinya ingin mengambil gambar-gambar yang cantik sebagai kenangan. Kalau pemandangan dah cantik, tapi wajah anda pula berminyak atau makeup rosak, agak spoil jugalah gambar tu. Jadi gunakan Magés, Insyallah wajah anda maintain flawless sepanjang hari dan tidak perlu touch up walau banyak aktiviti.

3 Jaminan Peribadi Saya Untuk Anda

Nikmati pembelian berbaloi, semua risiko anda saya tanggung.

#1 - Pulangan wang 30 hari

Andaikata anda tidak berpuas hati dengan keberkesanan Magés, hubungi saya untuk dapatkan kembali wang anda. Cuma pastikan makluman dilakukan dalam tempoh 30 hari selepas pembelian.

#2 - Tiada kesan sampingan

Produk ini boleh dikategorikan dalam 100% natural kerana bebas bahan kimia merbahaya seperti petroleum, paraben, silicone & PEG. Ia juga water-based yang tidak membuatkan pori tersumbat.

#3 - Berhasil serta merta

Ini adalah teknologi kosmetik terkini dari Switzerland yang mampu mencantikkan dan merawat wajah anda. 91% pengguna merasai perubahan pada wajah mereka. Lihat hasilnya serta-merta!

Masih Ragu? Ini Beberapa 'Real Feedback' Dari FB & IG..

Pengguna dengan rela hati berkongsi feedback positif, tanpa dipaksa..


Selamat Tinggal Wajah Suram!

Bayangkan selepas ini menjelang tengah hari atau panas sekalipun, wajah anda masih terkawal, tidak berminyak, make up masih kekal dan pori tidak kelihatan. Wajah anda akan kekal segar, lembut dan segar sepanjang hari.

Semua orang akan bercakap mengenai wajah anda yang tidak lagi seperti dulu. Malah mereka akan bertanya apakah produk yang digunapakai sehingga dapat wajah yang lebih cantik.


Tiada Risiko, Tunggu Apa Lagi?

Cuba sekarang sebelum tawaran istimewa ini ditarik balik.

  • Potongan RM40 untuk rakyat Malaysia.
  • Penghantaran menggunakan Pos Laju percuma.
  • Konsultasi penggunaan produk secara percuma.
  • Jaminan pulangan wang 30 hari.
  • Jaminan tiada kesan sampingan.
  • Jaminan mendapat hasil serta-merta.


RM100.00 / RM200.00

RM79 / RM99 sahaja


Soalan-Soalan Lazim (FAQ)

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Magés.

Ia adalah alas wajah atau makeup base (primer) yang digunakan sebelum anda mengenakan bedak atau makeup pada wajah. Ia akan membuatkan makeup atau bedak kekal lebih lama, menyerap minyak dan mengecilkan saiz pori. Sekaligus akan membuatkan kulit wajah anda menjadi lebih segar, matte dan sempurna.

Produk ini menggunakan ekstrak bunga Swiss Alpine Willowherb sebagai bahan utama, tetapi digunakan dalam kuantiti yang banyak kerana fokus kami adalah untuk mengecilkan liang pori pengguna. Jadi ekstrak bunga ini sangat bagus dalam menyerap minyak dan seterusnya mengecilkan liang pori.

Lagipun segelintir produk menggunakan pelbagai bahan adalah untuk tujuan gimik pemasaran sahaja, sedangkan kandungan yang digunakan bagi sesuatu bahan tidak sampai 1%, yang tidak boleh memberikan sebarang kesan signifikan kepada pengguna.

Terpulang. Ada pengguna kami yang tidak lagi menggunakan foundation setelah menggunakan produk ini. Ada pengguna yang masih menggunakan foundation dan mereka maklumkan ia lebih mudah untuk blend dan sekata.

Cara terbaik ialah menggunakan Magés sebagai primer. Klik di sini untuk tonton video dan gambar cara penggunaan.

Ya produk ini sesuai digunakan untuk semua jenis kulit sama ada berminyak, kering atau normal.

Setiap botol mengandungi 15 ml yang sesuai untuk penggunaan sekitar 30 hari. Namun bergantung kepada tahap penggunaan seseorang.

Ya produk ini sangat selamat untuk digunakan kerana ia menggunakan 93% bahan semulajadi. Bebas petroleum, paraben, silicone, PEG dan sebagainya. Malah produk ini juga berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), NOT150900551K.

Pertama segala fungsi produk ini dihuraikan berdasarkan ujian klinikal terhadap bahan aktif yang digunakan, bukan berdasarkan testimoni yang diperolehi. Contohnya, ada pengguna mengatakan produk ini mampu merawat jerawat. Tetapi kami tidak claim produk ini boleh merawat jerawat kerana ujian klinikal mencatatkan produk ini hanya boleh mengawal jerawat.

Kedua, kami menawarkan jaminan pulangan wang selama 30 hari andaikata para pelanggan tidak berpuas hati. Ini bukan gimik, jika produk ini tidak berkesan kami akan pulangkan kembali wang tanpa banyak soal. Tetapi perlu berdasarkan beberapa terma & syarat yang telah ditetapkan.

Buat masa ini, produk Magés Instant Pore Minimizer hanya boleh didapati secara online dan ejen jualan kami yang sah. Klik di sini untuk melihat senarai ejen jualan kami.

Kami menggunakan kurier Pos Laju yang mengambil masa penghantaran sekitar 1-3 hari bekerja. Namun, mungkin masa di ambil lebih lama bagi kawasan pedalaman.

Maaf ini adalah harga yang terbaik kami boleh tawarkan. Jika anda lihat, inilah produk termurah bagi produk di aras premium dengan kandungan 15 ml. Kami menggunakan bahan yang berkualiti tinggi dan sukar untuk diperolehi. Rebutlah peluang harga promosi yang ditawarkan ini.

Bagi pelanggan dari Malaysia, kos penghantaran ditanggung sepenuhnya oleh pihak kami. Jika anda tinggal di luar negara, hubungi kami untuk mengetahui kos penghantaran.

Anda boleh menghubungi pihak syarikat menerusi email info@mages.com.my ataupun menerusi talian hotline kami 011-2323-9173 (Hotline).

Kami ada menyediakan pembayaran melalui Paypal yang boleh dilakukan menggunakan kad kredit atau debit. Cuma ada caj perkhidmatan sebanyak 10% dikenakan bagi menanggung segala servis caj oleh pihak Paypal.

Whatsapp