Video Cara Penggunaan Magés

Cara paling mudah & berkesan untuk memiliki wajah sempurna.


Cara Bergambar Penggunaan Magés

Cara paling mudah & berkesan untuk memiliki wajah sempurna.

#1 - Basuh wajah dengan bersih

Sangat penting untuk bersihkan wajah anda dari segala kekotoran atau debu sebelum gunakan primer, makeup atau bedak. Sama juga penting basuh tangan terlebih dahulu. Dinasihatkan agar apply primer, makeup atau bedak dengan jari agar tidak tersebar kekotoran di wajah anda.

#2 - Gunakan Magés sebagai primer (face base)

Picit sekali sahaja Magés ke telapak tangan. Kemudian apply Magés ke seluruh wajah anda dengan sekata. Lebihkan pada bahagian yang berminyak atau pori kelihatan jelas. Biasanya pada bahagian "T-Zone", pipi dan dagu.

#3 - Biarkan Magés kering sepenuhnya

Biasanya anda perlukan 2-3 minit untuk Magés kering sepenuhnya. Rasakan Magés seperti menyerap pada seluruh wajah anda. Terasa sangat fresh dan kulit wajah anda kelihatan lembut. Pori juga sudah kelihatan pudar.

#4 - Kenakan foundation / makeup / bedak

Kemudian anda boleh kenakan makeup atau bedak mengikut kreativiti masing-masing. Magés akan membuatkan makeup atau bedak lebih mudah untuk diratakan. Malah warnanya juga akan jadi lebih cantik.

#5 - Wajah akan fresh, flawless & matte

Rasai sendiri perubahan ketara pada wajah anda sepanjang hari. Jika berada di dalam aircond wajah anda akan kekal fresh, flawless & matte sehingga 6-8 jam. Jika cuaca panas akan bertahan 3-4 jam.

#6 - Gunakan lagi bila perlu

Bila kelihatan wajah sudah mula berminyak, anda boleh apply Magés lagi untuk kembalikan kesegaran dan kesempurnaan wajah anda. Ya, anda boleh apply Magés walaupun telah pakai makeup atau bedak. Anda boleh guna 4-5 kali sehari, tidak merbahaya.


Maklumat Tambahan

1. Memandangkan kami menggunakan botol airless, setiap kali sebelum guna untuk mengelakkan terpercik maka anda perlu terbalikkan botol dan goncang untuk mengeluarkan lebihan angin di dalam botol.

2. Picit perlahan sehingga serum keluar secara sempurna.

3. Jika inginkan kesan jangka masa panjang yang merawat kulit wajah, gunakan minima 2 kali sehari.


Wajah Anda Perlukan Magés Segera

Sertai Ribuan Wanita Yang Telah Mendapatkan Produk Ini.

Whatsapp