Magés Berjaya Mencantikkan Wajah Mereka

91% wanita yang telah mencuba memiliki wajah yang fresh, flawless & matte.

Nur Saffawati, Pembantu Eksekutif

Memang best! Memang terus dapat instant result dari wajah tengah berminyak terus rasa lembut dan fresh. Memang seriously best produk ni. Nanti nak promote dekat kawan-kawan dan officemate.

Nazatul Azalin, Usahawan

Bendalir ajaib! Sapu sahaja Magés kat muka terus tak berminyak dan rasa fresh gila! Makeup maintain.. Confident jer rasa.. Sesuai untuk orang aktif macam saya.

Nisya, Pelajar UPSI

Selepas pakai Magés saya perasan tona kulit jadi sekata, make up tahan lama dan muka tak berminyak. Sebelum ni separuh hari dah berminyak!

Eyra Hazali, Pelakon

It's really good! Makeup Eyra tahan lama. Tak hilang-hilang lagi ni. Primer from Magés really helps you! What are you waiting for? Get it!

Yatt Hamzah, Pelakon & Pengacara

Magés banyak memudahkan kerja saya sebagai orang seni. Sekarang makeup lebih tahan lama di dalam apa sahaja majlis, tak perlu touch up lagi.

Hans, Makeup Artis

I tak pernah jumpa lagi makeup primer keluaran tempatan ni. Tekstur ringan dan wangi, bila guna untuk customer terus wajah diaorang nampak matte. Makeup tahan lama!


Masih Tak Percaya? Lihat Screenshot Pula..

99% pengguna memberikan maklumbalas positif terhadap Magés.

Whatsapp